6976991511 Καλά Νερά, Πήλιο stoumpovikostransfer@gmail.com
hero image 

Εκδρομές σε όλο το Πήλιο
Pelion Tours Stoumpovikos - Taxi & Minibus services - Πήλιο 

Η Pelion Tours Stoumpovikos είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με τη διοργάνωση τουριστικών εκδρομών σε ολόκληρο το Πήλιο. Είμαστε ειδικευμένοι στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς σε van μέχρι 7 άτομα και mini bus 14 άτομα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες μας.

Στην Pelion Tours Stoumpovikos, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από τουριστικές εκδρομές σε όλο το Πήλιο, έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να μπορούν να ανακαλύψουν τα κρυφά μέρη της περιοχής. Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια ποικιλία από προγράμματα, περιλαμβανομένων αξιοθέατων, παραλιών και παραδοσιακών χωριών.
Το τρενάκι του Πηλίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της περιοχής, καθώς προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Η Pelion Tours Stoumpovikos προσφέρει μεταφορές από και προς τον σταθμό του τρένου στα Ανω Λεχώνια ή της Μηλιές, καθώς και περιηγήσεις στις όμορφες διαδρομές του τρένου.

Είτε επιλέξετε να εξερευνήσετε το μαγευτικό βουνό του Πηλίου, είτε να χαλαρώσετε στις κοντινές παραλίες, θα σας παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον, όλες οι εκδρομές μας περιλαμβάνουν έμπειρο οδηγό που θα σας καθοδηγήσει και θα σας ενημερώσει για την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.